Winactie | je eigen Tropilex hangmat of hangstoel!

by | Nov 21, 2016 | Reisgadgets, Winactie | 18 comments

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Je kent het gevoel vast wel, na een lange dag op reis plof je neer in je hangmat, met een kokosnoot in je ene hand en een goed boek in je andere hand. Het ultieme relaxen kan beginnen. Het maakt niet uit waar je bent, relaxen in een hangmat geeft je het ultieme reis en vakantie gevoel. Zou je dit altijd wel willen hebben? Dan heb ik super goed nieuws! In samenwerking met www.dehangmat.nl mogen wij namelijk 1 Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze weggeven! Zo kun je altijd dat vakantiegevoel hebben, zowel thuis in je tuin, als op reis.

Tropilex hangmatten en hangstoelen 

Alle hangmatten en hangstoelen uit het Tropilex assortiment zijn gemaakt van extra stevig materiaal en bestaan voor 65% uit polyester en voor 35% uit katoen. Wat betekent dat ze niet alleen beter zijn voor je portemonnee, maar ook beter voor het milieu. Veel beter in ieder geval dan de hagmatten en hangstoelen van 100% katoen! Een voordeel is dat de hangmat wel het comfort heeft van een 100% katoen hangmat.

Daarnaast worden de hangmatten en hangstoelen in super leuke kleuren gemaakt, het is dus nooit saai en er zit altijd wel iets voor je tussen! Hoe fijn is het om terug te denken aan die mooie reis vanuit je eigen hangmat of hangstoel?

Hangstoel tropilex
hangmat tropilex
hangmat tropilex
hangstoel tropilex

Doe mee & win een tropilex hangmat of hangstoel 

Ook zo’n leuke, kleurrijke hangmat of hangstoel winnen, voor op reis of in je tuin? Zo maak je kans:

1. Ga naar www.dehangmat.nl en bekijk het Tropilex assortiment
2. Laat in een reactie onder deze post weten welke hangmat of hangstoel jij graag zou winnen.
3. Like travellersoftheworld op facebook voor een extra grote winkans of deel het bericht met al je vrienden (allebei mag natuurlijk altijd)

Meedoen kan tot en met zondag 4 december, de winnaar wordt op maandag 5 december per e-mail bekend gemaakt. Altijd leuk, een extra cadeau met sinterklaas! Denk er wel aan dat je een geldig e-mail adres gebruikt.

De winactie is gesloten. Gefeliciteerd Nadia, jij wint een hangmat of hangstoel uit het tropilex assortiment! Wij nemen contact met je op per e-mail. Mochten wij binnen 7 dagen geen reactie ontvangen loten wij een nieuwe winnaar.

Deze winactie is in samenwerking met www.dehangmat.nl tot stand gekomen. 

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 21 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast juf in spé ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl.

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows
Follow