Travel movie: srprs.me 2016

by | Oct 30, 2016 | Europa, Polen, Travel movies | 14 comments

Naar het vliegveld gaan en geen idee hebben waar je over een paar uur bent, zonder voorbereiding een nieuwe plek ontdekken en weken lang speculeren; je gaat op reis met srprs.me! Spannend, maar ook zo ontzettend leuk. Laatst ging ik een midweekje weg met mijn zusje, voor het eerst weg met srprs.me, op naar bestemming onbekend!

Op het vliegveld onthulden wij onze bestemming; Gdańsk! Geen idee hoe je het uitspreekt, geen idee wat je er kan doen, maar we hadden er zin in. Naast vele foto’s hebben wij tijdens onze trip ook filmpjes gemaakt. Tijd dus voor een travel movie!

Srprs.me

Srprs.me is een organisatie waarbij je op vakantie gaat naar bestemming onbekend. You’ll go wherever you’re meant to go is hun slogan en met die instelling ga je weg. Op naar het vliegveld en gewoon gaan! Een bestemming ontdekken zonder dat je hem al honderd keer via google afbeeldingen hebt gezien.

Voor je boekt kies je eerst een thema, zo kun je gaan voor sunsation, multicity, adventure, citytrip, het thema van de maand en broke. Zelf kozen wij voor de laatste, het goedkoopste thema waarbij je slaapt in een hostel en soms wat minder goede vliegtijden hebt. En het was super! Persoonlijk vind ik op reis gaan zonder dat je weet waar je naar toe gaat echt iets wat iedereen een keer zou moeten doen. Waarom? Dat lees je hier!

Gdańsk

Toen wij op het vliegveld onze code open krasten en deze invoerden stond er ineens heel groot Gdańsk in ons scherm. We gingen naar Polen! Ergens had ik het al verwacht, maar Gdańsk kende ik niet, geen idee wat je er kon doen en geen idee hoe je het uitspreekt. Gdańsk blijkt een super leuke, kleurrijke stad te zijn, waar ook nog eens genoeg te doen is in de omgeving, om vijf dagen te genieten.

Travel movie

Stop deze twee dingen bij elkaar en je krijgt onze eerste travel movie! Er zijn echt nog wel verbeter punten, maar al doende leert men, dus ik ben zelf heel blij met onze eerste travel movie. Benieuwd? Waar wacht je dan nog op! Hieronder staat ie dan; srprs.me 2016 travel movie.

Wat vind jij van onze travel movie? 

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 21 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast juf in spé ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl.

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows
Follow