Travel movie Parijs 2018

by | Aug 1, 2018 | Citytrip, Europa, Frankrijk, Travel movies | 2 comments

In de meivakantie van 2018 zijn we zowel naar Parijs als Londen geweest. In Parijs was het helaas geen lekker weer en hebben we redelijk weinig beeld materiaal kunnen vast leggen. Toch hebben we genoeg gefilmd om er een leuk filmpje van te maken die we vandaag met jullie delen.

Parijs

De stad van de liefde, ook wel de lichtstad. Dan hebben we het natuurlijk over de hoofdstad van Frankrijk en een van de grootste steden van Europa. Parijs staat voornamelijk bekend om de Eiffeltoren, maar heeft natuurlijk veel meer te bieden dan dat. Wat dacht je van het mooie en interessante Louvre? Of de kathedraal Notre-Dame. Naast de hoogtepunten heeft Parijs ook leuke typerende Franse straatjes waar je uren in rond kunt dwalen.

Parijs is dus een stad waar je als reiziger genoeg te doen hebt en het is dichtbij Nederland, dus eigenlijk is het een stad waar je eenmaal in je leven geweest moet zijn.

Het Parijs filmpje is wat laat, aangezien we er een aantal maanden geleden geweest zijn, maar wij hopen dat jullie op deze manier een goed beeld hebben gekregen van Parijs. We hadden wat weinig beelden door de regen, maar goed, we hebben ons alsnog prima vermaakt in deze leuke stad! Ben je ook benieuwd naar ons filmpje van Londen? Houdt dan onze blog in de gaten!

 

Ben jij al eens in Parijs geweest?

Remco

Remco

Schrijver

Hallo! Mijn naam is Remco, 24 jaar en dol op reizen en ICT. Momenteel ben ik bezig met een bachelor Software Engineer en ben ik vooral bezig met de techniek van Travellers of the world. Zo nu en dan schrijf ik ook een blog

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows