Travel movie Malta 2017

by | Nov 19, 2017 | Europa, Malta, Travel movies | 16 comments

In de herstvakantie waren wij, terwijl het in Nederland redelijk slecht weer was, in het warme en mooie Malta. We hebben uiteraard weer prachtige steden gezien, maar ook leuke stukjes natuur. Helaas waren we over het bussysteem niet zo te spreken, maar dat mocht de pret niet drukken.

Malta

Malta is een voormalig kolonie van Engeland, en dat kan je merken aan hoe goed Engels ze er spreken. Gelukkig hebben ze in Malta een iets fijner klimaat dan in Engeland en zal je geregeld van die typische rode telefooncellen zien met daarnaast een palmboom. Dit is toch wel een gek gezicht, maar wel een hele fijne.

Op Malta is ook genoeg te zien en te doen om je wel even bezig te houden. Je kan bijvoorbeeld naar de leuke steden Mdina en Rabat, maar je kan ook de leuke hoofdstad Valetta bezoeken. Of wat dacht je van de eilanden Gozo of Comino? Bij Comino kan je zwemmen in een hele heldere en blauwe zee. Daarnaast heb je ook nog veel oudere tempels en heel wat verdedigingswerken die je kan bezoeken. Zorg wel dat je een auto huurt, zodat je eventueel aan het einde van de dag nog kan genieten bij een leuk strand of indien je hotel een zwembad heeft bij het zwembad. Met de bus kost alles namelijk nog veel meer tijd. Benieuwd naar meer tips over Malta? In dit artikel vertellen wij wat je echt niet mag missen!

Jullie zullen de komende tijd nog meer lezen over Malta, dus hou de blog goed in de gaten en geniet nu van het filmpje dat wij tijdens onze reis gemaakt hebben.

Lijkt Malta jou een fijne vakantiebestemming na het zien van dit filmpje?

Remco

Remco

Schrijver

Hallo! Mijn naam is Remco, 23 jaar en dol op reizen en ICT. Momenteel ben ik bezig met een bachelor Software Engineer en ben ik vooral bezig met de techniek van Travellers of the world. Zo nu en dan schrijf ik ook een blog

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows