Travel movie – Londen

by | Sep 23, 2018 | Engeland, Europa, Travel movies | 12 comments

In de kerstvakantie van 2017 sloten wij het jaar af in Londen, sindsdien zijn wij beide helemaal fan geworden van de stad. Daarom besloten we in de meivakantie van 2018 weer naar Londen te gaan. Daarna wisten wij het zeker; Londen is onze favoriete stad van Europa! Tijdens de twee bezoeken hebben wij weer lekker gefilmd en genoeg beelden verzameld voor een leuke travel movie. Vandaag delen wij deze met jullie!

Londen

Londen, de hoofdstad van Engeland en een echte wereldstad. Het is de stad van het theater, maar ook de Big Ben, Buckingham palace, de mooie parken en de typerende dingen die Londen maken zoals iedereen voor zich ziet. Denk aan de typische rode telefooncellen, de cabs en natuurlijk de dubbeldekkers. Het is een stad waar genoeg te beleven is in zowel binnen als buiten de stad, we zullen zelf nog vaak genoeg in Londen terug komen.

Wij zullen zelf sowieso nog vaker terug komen in Londen, al is het alleen maar om even een weekend te winkelen en naar het theater te gaan, je staat met een uurtje vliegen al in de stad. Ben jij al eens in Londen geweest? Of ben je naar aanleiding van deze video nieuwsgierig geworden?
Remco

Remco

Schrijver

Hallo! Mijn naam is Remco, 24 jaar en dol op reizen en ICT. Momenteel ben ik bezig met een bachelor Software Engineer en ben ik vooral bezig met de techniek van Travellers of the world. Zo nu en dan schrijf ik ook een blog Reis je met me mee?