Travel movie: Italië 2017

by | Apr 17, 2017 | Europa, Italië, Travel movies | 6 comments

Van 16 tot 25 februari waren wij op reis door het land van de pizza’s, pasta’s en prachtige steden. Wij waren op reis in Italië. Dit keer besloten wij meerdere plekken te bezoeken en zo brachten wij een bezoek aan Bologna, Venetië en Verona. Wij hebben natuurlijk het een en ander gefilmd en eerder kon je al een filmpje van Venetië tijdens het carnaval vinden op Travellers of the world. Vandaag is het tijd om het filmpje van de complete trip te delen!

Italië

Italië, het land van ze pizza’s, pasta’s, lekkere ijsjes, prachtige natuur en de mooiste steden. In tien dagen tijd bezochten wij Bologna, Venetië en Verona. Vanaf Bologna gingen wij naar het prachtige, knusse Ferrara en in Venetië vierden wij carnaval. De trip was prachtig en hoewel Bologna en Venetië favoriet waren, wat Verona ook een hele mooie stad.

Meer lezen over de mooiste plekken in Italië? Dat kan hier 

3e travel movie

En dan ineens is het alweer tijd voor onze derde travel movie. We zijn druk bezig met het verbeteren van onze filmpjes en hopelijk is het met deze weer een stukje beter geworden. Dit is tevens het laatste filmpje dat helemaal gemaakt is met een action cam, want tijdens onze reis naar China en alle volgende reizen zullen we gebruik maken van een systeem camera. Op deze manier hopen wij onze reizen nog mooier vast te kunnen leggen.  Benieuwd naar onze reis door Italië, wacht dan niet langer, want hieronder staat ie!

Wat vind jij van onze derde travel movie? 

Remco

Remco

Schrijver

Hallo! Mijn naam is Remco, 23 jaar en dol op reizen en ICT. Momenteel ben ik bezig met een bachelor Software Engineer en ben vooral bezig met de techniek van Travellers of the world. Zo nu en dan schrijf ik ook een blog

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows