Travel movie: Carnaval Venetië 2017

by | Mar 3, 2017 | Europa, Italië, Travel movies | 0 comments

Carnaval, dat feest waar iedereen in Nederland verkleed gaat en vooral flink gaat drinken. Carnaval, het feest dat wij boven de rivieren niet vieren en het feest waar wij dus eigenlijk helemaal niet zo bekend mee zijn. Allebei wilden wij graag eens het carnaval in Venetië meemaken, de kostuums, de maskers; het oogt zo magisch.

Reislustig als wij zijn besloten we in het weekend van 14 januari dat we eigenlijk wel een korte, goedkope citytrip wilden gaan maken in de voorjaarsvakantie. Al eerder hadden wij gezien dat het carnaval in Venetië tijdens onze vakantie viel, maar dat is nou niet bepaald een budget citytrip. We bedachten om leuk even naar Sofia of iets dergelijks te gaan, lekker goedkoop maar vast heel mooi. Toch bleef het knagen.

Carnaval in Venetië

Uiteindelijk besloten wij een tien daagse trip naar Italië te maken, waarbij we ook Venetië aandeden en dus het carnaval konden meemaken! Bij carnaval in Venetië denk je meteen aan prachtige maskers en kostuum en ik kan alvast verklappen het is echt heel mooi. Wij vonden het geweldig om al die prachtige mensen te filmen en te fotograferen. Hoog tijd dus voor wat sfeerbeelden van Venetië tijdens de carnaval!

2e travel movie

Een tijd geleden is Linda met srprs.me naar Gdank geweest. Hiervan is ook een travel movie gemaakt. Dat was destijds ons eerste filmpje. En het heeft lang geduurd, maar we hebben eindelijk een tweede! Nog steeds zijn er verbeterpunten voor onze filmpjes, maar we hopen dat jullie toch een mooi beeld krijgen van het geweldige carnaval in het mooie Venetië!

Wat vind jij van onze tweede travel movie? 

Remco

Remco

Schrijver

Hallo! Mijn naam is Remco, 22 jaar en dol op reizen en ICT. Momenteel ben ik bezig met een bachelor Software Engineer en ben vooral bezig met de techniek van Travellers of the world. Zo nu en dan schrijf ik ook een blog

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows
Follow