Samenwerken

Samenwerken met bloggers

Wij delen onze kennis en tips graag met iedereen, niet alleen op onze eigen blog, maar ook graag op die van jou! Ben je op zoek naar enthousiaste gastbloggers? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ook andersom is het heel goed mogelijk, wil jij graag jouw reiservaringen en tips delen met onze lezers? Dat kan! Wij zijn zelf dol op reizen en het geven van tips en het delen van onze verhalen, maar de wereld is groot en wij zijn nog lang niet overal geweest. Dus heb jij zelf een hele gave reis gemaakt? Jouw gastblog is zeker welkom! Wij zullen altijd vermelden wie het artikel geschreven heeft en eventueel verwijzen naar jouw eigen blog of website. Voor alle mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Ook als je geen eigen blog hebt, maar wel graag een keer een artikel zou willen schrijven is dit natuurlijk mogelijk

Samenwerken met bedrijven

Wij van Travellers of the world staan altijd open voor een leuke samenwerking met bedrijven, die passen bij onze doelgroep. Travellers of the world op pad sturen? Uitnodigingen voor persreizen, het testen van een accommodatie en het promoten van een bestemming? Dat zijn slechts een aantal van de mogelijkheden die wij bieden. Bij een samenwerking kunt u namelijk ook denken aan het schrijven van reviews, advertorials of gesponsorde artikelen, winacties en andere reisgeralateerde dingen. Heeft u zelf een idee dat past bij Travellers of the world? Laat het ons weten! Want ook daar staan wij altijd voor open.

Wij plaatsen geen banners op onze website, wij ervaren dit zelf als storend en vinden dat het gebruiksgemak hierdoor daalt.

Past uw bedrijf of product bij onze doelgroep? Neem dan contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden of bekijk onze mediakit. Deze is te downloaden onderaan de pagina.

Disclaimer

Wij geven altijd onze eigen persoonlijke meningen en plaatsen geen artikelen waar wij niet voor de volle 100% achter staan. Wij gaan ook geen samenwerkingen aan waar wij niet achter staan of die niet passen bij onze doelgroep. Bij een gesponsorde blog of samenwerking vermelden wij dit altijd onder het artikel. Ook als een blog door iemand anders is geschreven staat dit duidelijk vermeld. Gastblogs worden altijd goed gecontroleerd en waarnodig aangepast, zodat de blog echt past bij www.travellersoftheworld.nl

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. Meer weten over travellers of the world? Dat kan hier. En onze mediakit downloaden kan hieronder!