Samenwerken

Op zoek naar een leuke samenwerking met twee enthousiaste reizigers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vul voor contact het contactformulier in op deze pagina, of stuur een e-mail naar contact@travellersoftheworld.nl.  Onderaan deze pagina is onze mediakit te downloaden. Meer informatie over samenwerkingen met zowel bloggers als bedrijven is op deze pagina te vinden.

Samenwerken met bloggers

Wij delen onze kennis en tips graag met iedereen, niet alleen op onze eigen blog, maar ook graag op die van jou! Ben je op zoek naar enthousiaste gastbloggers? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Omdat wij Travellers of the world graag persoonlijk willen houden werken wij op onze blog niet met gastbloggers. Heb jij als een blogger een ander leuk idee voor een samenwerking? Daar staan wij altijd voor open! Stuur een mailtje dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor een geslaagde samenwerking.

Samenwerken met bedrijven

Wij van Travellers of the world staan altijd open voor een leuke samenwerking met bedrijven, die passen bij onze doelgroep. Omdat wij een brede interesse hebben en veel verschillende soorten reizen maken hebben wij ook een brede doelgroep, namelijk; reizigers! Van citytrips, tot lange verre backpackreizen, van dagjes weg in eigen land tot aan relaxen op het strand. Onze interesse is breed en die van onze volgers ook.

Travellers of the world op pad sturen? Uitnodigingen voor persreizen, het testen van een accommodatie en het promoten van een bestemming? Dat zijn slechts een aantal van de mogelijkheden die wij bieden. Bij een samenwerking kunt u namelijk ook denken aan het schrijven van reviews, advertorials of gesponsorde artikelen, winacties en andere reisgeralateerde dingen. Heeft u zelf een idee dat past bij Travellers of the world? Laat het ons weten! Want ook daar staan wij altijd voor open.

Wij plaatsen overigens geen banners op onze website, wij ervaren dit zelf als storend en vinden dat het gebruiksgemak hierdoor daalt. Wel maken wij gebruik van affliate linkjes, koop of boek jij iets via de linkjes die wij delen? Dan ontvangen wij hiervoor een klein bedrag als beloning en het kost jou niets extra’s!

Past uw bedrijf of product bij onze doelgroep? Neem dan contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden of bekijk onze mediakit. Deze is te downloaden onderaan de pagina.

Disclaimer

Wij geven altijd onze eigen persoonlijke meningen en plaatsen geen artikelen waar wij niet voor de volle 100% achter staan. Wij gaan ook geen samenwerkingen aan die niet passen bij onze doelgroep. Bij een gesponsorde blog of samenwerking vermelden wij dit altijd onder het artikel.  Elke blog wordt met zorg geschreven zodat het echt past bij www.travellersoftheworld.nl

Neem voor vragen en meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar contact@travellersoftheworld.nl. Meer weten over travellers of the world? Dat kan hier. En onze mediakit downloaden kan hieronder! Deze mediakit is van augustus 2023. Voor meer info kun je hierover een mail sturen.