Over ons

Welkom op Travellers of the world!

Wij zijn Remco (29) en Linda (27), twee reizigers die het liefst constant onderweg zijn. Wij zijn verliefd geworden op de wereld en tijdens het reizen wordt die verliefdheid alleen maar groter. Op Travellers of the world delen wij onze liefde voor reizen met de wereld en op deze pagina lees je meer over ons.

 

Wie zijn wij?

Achter Travellers of the world zitten dus twee gezichten. Hieronder stellen wij ons beiden wat uitgebreider voor, zodat je ons beter leert kennen!

Naam: Remco
Leeftijd: 29
Favoriete land: Nieuw-Zeeland, Amerika en Italië
Favoriete stad: Londen
Bovenaan bucketlist: Noorwegen, Japan, Bhutan & Zuid-Afrika
Werk: Software Engineer / techneut van de site
Aantal bezochte landen: 23
Aantal bezochte continenten: 5

 

Naam: Linda
Leeftijd: 27
Favoriete land: Nieuw-Zeeland, Amerika, IJsland, Frankrijk en Italië
Favoriete stad: Londen
Bovenaan bucketlist: Noorwegen, Zuid-Afrika, Canada en Hawaii
Werk: leerkracht basisonderwijs en blogger op Travellers of the world.
Aantal bezochte landen: 26
Aantal bezochte continenten: 5

 

 over ons travellers of the world

Hierboven genieten wij van een prachtig uitzicht over de Tasman Gletsjer in Nieuw-Zeeland. Mooie natuur ontdekken, prachtige steden bezoeken en cultuur snuiven is wat wij het liefste doen. Samen met onze backpacks en camera’s reizen wij de hele wereld rond. Onze grootste droom was om een enkeltje te boeken en voor onbepaalde tijd op reis te gaan en die droom hebben wij inmiddels waargemaakt! Hier lees je er alles over! 

Naast verre reizen met onze backpack maken wij ook zo nu en dan een mooie stedentrip of ontdekken we een stukje van het mooie Europa. Roadtrippen is onze favoriete manier van reizen. Wij houden het meest van de combinatie van stad, natuur en stranden. Een zonnetje erbij maakt het helemaal perfect. Op Travellers of the world vind je hierdoor heel veel verschillende bestemmingen terug. Wat je hier leest is divers, net zoals onze interesse! Remco doet vooral de achterkant van de site, maar schrijft zo nu en dan ook een artikel. Linda zie je vooral terug bij de artikelen op www.travellersoftheworld.nl

Verder nemen wij onze camera’s overal mee naar toe en proberen wij ons op fotografie gebied constant te ontwikkelen. Zo hebben wij hier ook een cursus voor gevolgd. Reizen en fotograferen is toch wel echt de beste en leukste combinatie. Het levert prachtige foto’s op die ons aan de mooiste plekken en momenten helpen herinneren. Maar het levert ook plaatjes op waar jullie weer bij weg kunnen dromen! 

Social media

Wij zijn ook te volgen op social media, dus wil jij op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

Follows

Follow

Travellers of the world

Travellers of the world is een reisblog voor en door reizigers, boordevol reistips en tricks. Meer weten over onze site? Ga op ontdekking of kijk hier. Samenwerken met Travellers of the world? Kijk dan hier.

Reis je met ons mee?