Over ons & samenwerken

Welkom op Travellers of the World! Wij zijn Remco (1993) en Linda (1995), twee reizigers die het liefst constant onderweg zijn. Wij zijn verliefd op de wereld en tijdens elke reis wordt die liefde alleen maar groter. Op Travellers of the world delen wij onze liefde voor reizen met de wereld. Het is een platform dat is uitgegroeid tot een grote informatiebron voor roadtrips, backpack reizen, stedentrips, vakanties in eigen land en meer! Op deze pagina vind je meer informatie over ons, onze website en over samenwerken met Travellers of the world. 

Wie zijn wij?

Wij zijn dus Remco en Linda, de gezichten achter Travellers of the world. Beide enorm reisverslaafd en beide dol op fotografie, natuur, roadtrips en wandelen. Inmiddels bezochten wij meer dan 30 landen en zetten wij voet op 5 verschillende continenten. Linda is naast blogger op deze website leerkracht in het basisonderwijs en Remco is Software engineer en regelt dan ook vooral de achterkant van de website. 

Travellers of the world 

Travellers of the world is in 2016 opgericht en bedacht in een café in Boedapest. Hoe zou het zijn om al onze ervaringen en reisverhalen te delen met de rest van de wereld? Wij zouden bijna voor het eerst richting Azië vertrekken en het leek ons een goede manier om familie en vrienden op de hoogte te houden. Wat begon als een blog voor familie en vrienden, groeide uit tot een website met enorm veel tips en informatie. Met als resultaat 60.000 unieke bezoekers in augustus 2023. 

Travellers of the world is altijd persoonlijk gebleven en dat onderscheid ons van deze vele andere websites die inmiddels bestaan. Alle content op deze website is geschreven door onszelf. Wij plaatsen geen artikelen geschreven door derden en schrijven alleen over bestemmingen die wij zelf hebben bezocht. 

Samenwerken met Travellers of the world 

Ben je op zoek naar een platform met een goed bereik in de reiswereld? Wil je een bestemming promoten en onder de aandacht brengen bij Nederlandse reizigers? Dan ben je bij Travellers of the world aan het juiste adres! Er zijn bij ons diverse mogelijkheden om samen te werken. Zo kun je ons op reis sturen om nieuwe plekken te ontdekken, maar kunnen wij ook in opdracht schrijven over gave activiteiten en mooie bestemmingen. Let wel op, wij plaatsen geen gastblogs omdat wij onze website graag persoonlijk houden. Heb je zelf een idee, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Stuur dan een mail naar contact@travellersoftheworld.nl 

Onze mediakit is hieronder te downloaden. Deze is voor het laatste geüpdate in augustus 2023.

Social media

Wij zijn ook te volgen op social media, dus wil jij op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

Copyright 

Alle foto’s, filmpjes en teksten op Travellers of the world zijn door onszelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is dan ook niet toegestaan om zomaar foto’s, video’s en teksten over te nemen. Wil je toch een foto, video of stuk tekst overnemen en publiceren? Neem dan contact met ons op en vraag om schriftelijke toestemming.

 

Affiliatie links 

Bij sommige artikelen waarbij wij linken naar een andere website maken wij gebruik van affliate links, dit betekent dat als jij iets besteld / koopt / boekt via ons linkje dat wij daar een klein bedrag voor krijgen. Het kost jou echter niks extra’s. Zie het als een beloning die wij krijgen omdat wij iemand anders enthousiast hebben gemaakt over het product. Als wij gebruik maken van zo’n linkje staat dit echter altijd aangegeven, ook linken wij alleen naar sites / producten waar wij zelf goede ervaringen mee hebben of heel enthousiast over zijn.

Privacy disclaimer 

Wij van Travellers of the world vinden het belangrijk dat je privacy gewaarborgd wordt wanneer je gebruikt maakt van onze blog. Dit is al sinds de oprichting een punt waar wij de focus opgelegd hebben. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan onze disclaimer & privacy pagina.