Over de site

Welkom op Travellersoftheworld.nl!

Travellers of the world is een reisblog voor en door reizigers, boordevol tips en tricks. Houd je van nieuwe plekken ontdekken? Van eindeloos wegdromen over de mooiste bestemmingen en ben je het liefst constant onderweg? Dan zit je hier goed!

In maart 2016 zijn wij deze blog gestart, benieuwd wie wij precies zijn? Kijk dan hier! Op deze pagina is alles te vinden wat je moet weten over onze site. Wat kun je van ons verwachten? En waarom bestaan wij überhaupt?

Oprichting

Zoals hierboven eigenlijk al staat bestaat Travellers of the world sinds maart 2016. Het idee voor een eigen site begon eigenlijk toen wij een reis boekten naar Maleisië, het zou onze eerste verre reis worden en we gingen gelijk zes weken weg. Om onze familie en vrienden op de hoogte te houden leek het ons leuk om een eigen site te maken. Aangezien Remco een opleiding deed in de ICT werd het al snel meer dan een blog om vrienden en familie op de hoogte te houden. Zo startten wij in maart 2016 met het delen van onze tips, tricks en reisdromen! Travellers of the world onstond en is op dit moment constant in ontwikkeling, so stay tuned!

Ons logo

Bij een website hoort natuurlijk een logo. Ons logo is ontworpen door Remco en wij zijn er zelf heel blij mee. Het is simpel, herkenbaar en het is gelijk duidelijk dat het met reizen te maken heeft!

travellers of the world over de site

Wat kan ik doen op Travellers of the world?

Onze avonturen volgen, inspiratie opdoen, meedromen over de mooiste plekken en een stukje meer verliefd worden op de wereld, dat zijn slechts een paar dingen die je kunt doen op Travellers of the world.  Je vindt hier onze reistips en tricks, we vertellen je alles over het voorbereiden van een reis, handige gadgets en mooie bestemmingen. Ook nemen wij je mee naar onze immens lange bucketlist, die steeds langer lijkt te worden en vind je hier alle informatie over bezienswaardigheden en prachtige reisroutes. Ga je binnenkort op reis? Dan moet je zeker even rondsnuffelen op Travellers of the world.

Advertenties

Dit is iets wat je niet zult vinden op Travellers of the world. Wij vinden reclame blokken op websites zelf altijd ontzettend vervelend en storend. Ze voegen niks toe en niemand zit er op te wachten. Waarom zouden wij het dan zelf wel willen op onze website? Daar hadden wij geen antwoord op. Travellers of the world blijft reclame vrij en wij tonen dus geen advertenties op de website. Wel schrijven wij af en toe aan gesponsord artikel in samenwerking met bedrijven. Hierin vermelden wij wel altijd dat het om een samenwerking gaat om transaparant te blijven naar iedereen. Ook schrijven wij alleen over dingen waar wij zelf achter staan. Meer weten hierover? Kijk dan even hier!

Affiliate links

Bij sommige artikelen waarbij wij linken naar een andere website maken wij gebruik van affliate links, dit betekent dat als jij iets besteld / koopt / boekt via ons linkje dat wij daar een klein bedrag voor krijgen. Het kost jou echter niks extra’s. Zie het als een beloning die wij krijgen omdat wij iemand anders enthousiast hebben gemaakt over het product. Als wij gebruik maken van zo’n linkje staat dit echter altijd aangegeven, ook linken wij alleen naar sites / producten waar wij zelf goede ervaringen mee hebben of heel enthousiast over zijn.

Copyright

Alle foto’s, filmpjes en teksten op Travellers of the world zijn door onszelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is dan ook niet toegestaan om zomaar foto’s, video’s en teksten over te nemen. Wil je toch een foto, video of stuk tekst overnemen en publiceren? Neem dan contact met ons op en vraag om schriftelijke toestemming.

Betrouwbaarheid

Natuurlijk controleren wij onze informatie en zoeken wij alles goed uit, maar het kan zijn dat er dingen veranderen. Prijzen kunnen stijgen, busnummers en tijden veranderen etc. Kijk daarom altijd goed naar de datum van een artikel, zodat je weet of ook alle cijfers en bedragen nog relevant zijn. Bij budget posts met vreemde valuta zal ik altijd de wisselkoers vermelden die gold tijdens onze reis. Dus laat je vooral inspireren en vraag ons om tips, maar vergeet niet dat er in de jaren zo nu en dan wat kan veranderen!

 

Social media

Wij zijn ook te volgen op social media, dus wil jij op de hoogte blijven? Volg ons dan op:

Follows

Follow

Ik wil graag samenwerken, wat moet ik doen?

Super leuk dat je met twee enthousiaste reizigers wilt samenwerken! Wij staan altijd open voor samenwerkingen met bedrijven en andere blogs, mits het aansluit bij onze doelgroep. Voor vragen kun je altijd terecht op onze contactpagina en meer informatie over een samenwerking met Travellers of the world is hier te vinden.

Heb je verder nog vragen? Die mag je natuurlijk altijd aan ons stellen, een mailtje sturen kan naar contact@travellersoftheworld.nl, of kijk op onze contactpagina.