Nieuwe reisplannen!

door | Laatste update Oct 15, 2017 | Gepubliceerd Jun 20, 2016 | Europa | 2 reacties

Hoewel het nog 23 dagen duurt voor Remco en ik naar Maleisië vertrekken voor zes weken heb ik al een nieuwe reis in het vooruitzicht! Nieuwe reisplannen dus, waar ik natuurlijk ontzettend naar uitkijk. Benieuwd naar deze reisplannen? Lees dan snel verder!

Dit keer ga ik niet samen met Remco weg, maar ga ik samen met mijn zusje op vakantie. Wij vertrekken op 17 oktober en ik heb dus echt geen idee waar wij heen gaan. En Mariska weet het ook niet, niemand weet het, tot op het moment dat wij op het vliegveld staan! Hoe vet is dat? Op mijn reisbucketlist hebben jullie al kunnen lezen dat een reis naar het onbekende heel hoog op mijn bucketlist staat en in oktober gaat dat dus eindelijk gebeuren! Wij gaan op reis met srprs.me

reisplannen srprs.me

Hoe werkt het?

Bij srprs.me kun je een reis boeken zonder dat je weet waar je naar toe gaat. Je komt zo op plekken uit waar je misschien uit jezelf nooit heen zou gaan en je kan van te voren dus ook niks op zoeken.

Voor je boekt kies je bij srprs.me eerst een thema uit. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor adventure, een reis waarbij alleen je eerste nacht en je vluchten geboekt worden, of je kiest voor een citytrip, roadtrip of misschien wel een vakantie naar de zon. Nieuw is dat je nu elke maand een nieuw thema hebt, die je een maand lang kunt boeken! Deze maand is dat dropping, dus je krijgt alleen een enkele reis naar bestemming onbekend.

Maar goed, zelf hebben wij het thema broke gekozen. Een thema voor als je een laag budget hebt, maar wel graag weg wilt, een thema waarbij je op een slaapzaal ligt (super leuk) en misschien minder goede vluchttijden hebt. Wij gaan vijf dagen weg, dus hebben sowieso drie volle dagen in de nog onbekende stad!

Bij het boeken kun je ook aangeven waar je al geweest bent en liever niet nog eens heen gaat. Zo heb ik Boedapest uitgesloten omdat ik daar recent twee keer ben geweest, Praag omdat dat een keer in de winter voor een tweede keer op de planning staat en heb ik ten slotte ook Berlijn uitgesloten omdat ik dat gewoon niet leuk genoeg vond om nog eens heen te gaan!

Een week voor vertrek krijg je het weerbericht door en krijg je een kraskaart met een code. Deze code kras je open op het vliegveld en voer je in op een speciale pagina; je bestemming wordt onthuld!

reisplannen; srprs.me

En nu?

Nu niks. We kunnen helemaal niks uitzoeken van te voren en weten was op de dag van vertrek waar wij heen gaan. Ik vind het super spannend en heb nu al enorm veel zin in onze zussentrip richting het onbekende! En zoals het plaatje hierboven al zegt; de mooiste trip plan je niet, die overkomt je! Het lijkt me heerlijk om even helemaal niks te plannen vooraf, maar gewoon wel te zien waar we eindigen!

Benieuwd naar onze bestemming?

Als je een srprs.me reis boekt krijg je een eigen pagina, waar een week van te voren je weerbericht verschijnt en nog eerder een aftelklok. Uiteindelijk verschijnt hier ook onze bestemming. Als je benieuwd bent kun je op onze pagina je e-mail adres invullen en op die manier kun je ons volgen! Ik zal natuurlijk ook updates geven op facebook, twitter en instagram
De link naar onze persoonlijke pagina is: https://srprs.me/linda-mariska-gaan-17-oktober-op-vakantie


Ben jij al eens op srprs.me reis geweest? Wat zijn jouw reisplannen?

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 21 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast juf in spé ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl.

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows