Instagram #1: favorieten van Maleisië

by | Oct 15, 2016 | Azië, Instagram, Maleisië | 2 comments

Sinds een tijdje hebben wij ook een instagram account, waar je ons kunt volgen tijdens al onze reizen, maar waar wij ook de mooiste foto’s uit de oude doos plaatsen. Tijdens onze zes weekse reis door Azië waren wij natuurlijk ook te volgen op ons instagram account en inmiddels bestaat het account vooral uit foto’s van Maleisië! De meeste populaire deel ik vandaag met jullie

1. In love with the beach @ Langkawi

Dit is de absolute favoriet op ons Instagram account, met 90 likes en 7 reacties. Ik had het zelf totaal niet verwacht, ook al was ik wel heel erg verliefd op dit stukje Langkawi!

Langkawi strand instagram Maleisië

2. Enjoying the view

Deze foto was heel lang de populairste foto op ons instagram account en persoonlijk is het ook een van mijn favorieten! Wat een geweldig uitzicht vanaf een prachtig zwembad. Deze foto kreeg 71 likes en 13 reacties. Stiekem deelde ik hem al bovenaan dit artikel, maar de foto is te mooi om niet nog eens te delen!

Enjoying de view, instagram Maleisië

3. The most beautiful place in Malaysia

Deze foto is gemaakt bij de Cameron Highlands, wat mij betreft het mooiste stukje Maleisië. Ik werd verliefd op de prachtige plantages, de koelte en op mossy forrest. En stiekem ben ik ook verliefd op deze foto, die 67 likes en 3 reacties kreeg.

Cameron highlands Instagram Maleisië

4. Lovely view @ the Cameron Highlands

Wederom een foto uit dit prachtige gebied, maar nu een genomen vanaf het hoogste punt van de Cameron highlands, waar je een prachtig uitzicht had op de bergen. Deze foto kreeg 61 likes en 10 reacties.

Cameron highlands uitzicht, instagram Maleisië

5. Sunset at the beach

Langkawi was een van mijn favoriete plekken van Maleisië, en deze zonsondergang was ronduit prachtig. Deze mooie foto kreeg 59 likes en 4 reacties.

zonsondergang Langkawi instagram Maleisië

6. On the road

Maleisië is een ontzettend groen land en onderweg naar je volgende bestemming heb je dan ook de mooiste uitzichten. Wij maakten deze foto vanuit de bus tussen de Perhentians en Taman Negara. Hij kreeg 56 likes, 6 reacties en is de meest recent geplaatste foto van Maleisië.

instagram Maleisië

7. Monkey

Deze foto vind ik zelf ook heel mooi gelukt, maar is niet mijn favorieten aap foto, die heb ik namelijk nog steeds niet gedeeld en hebben jullie nog van mij tegoed! Deze super leuke aap kreeg 51 likes en 8 reacties.

aap instagram Maleisië

8. Beautiful view over Langkawi

Deze foto is gemaakt vanaf de skybridge, een brug tussen de bergen, op het hoogstepunt van Maleisië. Je kunt hier alleen komen met een kabelbaan. Deze foto kreeg even veel likes als de nummer zeven, maar had wat minder reacties.

langkawi uitzicht instagram Maleisië

Mijn persoonlijke favorieten

Deze acht foto’s vind ik zelf ook heel mooi en ik ben er heel blij mee, maar mijn persoonlijke favorieten lijstje ziet er net iets anders uit.  De foto hieronder kreeg op instagram namelijk maar 44 likes en 5 reacties, maar hoort naar mijn mening zeker bij de mooiste foto’s van onze Maleisië reis. Misschien ook omdat het onze eerste snorkel ervaring was en dat was zo gaaf!

schildpad Perhentians

Mijn andere favorieten zijn…. (ik ben slecht in kiezen)

uitzicht Kuala Lumpur instagram Maleisië
Maleisië instagram
Maleisië instagram
cameron hihlands instagram Maleisië
kuala lumpur maleisië instagram
Maleisië instagram
Neusaap instagram Maleisië
instagram Maleisië
instagram Maleisië

Dit zijn de meest populaire foto’s van Maleisië en mijn persoonlijke favorieten tot nu toe. Sommige foto’s van de reis die ik zelf heel mooi vind heb ik nog niet gedeeld op instagram, dus misschien zou deze post er over een paar weken heel anders uit zien! Wil je nog meer mooie foto’s van Maleisië zien? Volg ons dan op instagram, waar je mij trouwens ook kan volgen op ons reisje van volgende week!

Wat is jouw favoriete Maleisië instagram foto? 

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 21 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast juf in spé ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl.

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows

Follow