Onze eerstvolgende reis

by | Mar 14, 2016 | Azië, Maleisië, Plannen, Singapore | 2 comments

Hoewel ons tripje naar Boedapest nog maar net achter de rug is staat onze volgende reis alweer voor de deur. In juli vertrekken wij voor zes weken naar Maleisië!

Onze eerste reis naar het verre Azië en de eerste reis buiten Europa. De vliegtickets naar Singapore zijn geboekt en het aftellen is al begonnen. Het enige wat ons nog te doen staat is het boeken van de eerste twee nachten in Singapore, een paspoort aanvragen en het halen van inentingen. De verzekeringen zijn al geregeld en we hebben al veel over Maleisië gelezen, dus wat we willen doen weten we ook zo ongeveer.

 

Cameron highlands

 

We hebben 42 dagen de tijd en vliegen op 13 juli met British airways richting Singapore. We hebben een overstap op Londen en zullen 14 juli in de middag aankomen in Singapore. Na twee nachten Singapore staat alles nog open en gaan we het schiereiland van Maleisië verkennen. Als we hier alle mooie plekken die wij willen hebben bekeken vliegen we naar Borneo. We willen hier graag de regio Sarawak bezoeken. Als we tijd hebben gaan we misschien zelfs nog even naar Brunei, waarnaar we weer terug vliegen richting Singapore voor onze laatste dagen. Op 24 augustus vliegen we laat in de avond terug en op 25 augustus komen we vroeg aan in Amsterdam. Als jij nog tips hebt over plekken die wij zeker moeten bezoeken in Maleisië horen wij dat ook heel graag!

 

Kuala lumpur, Maleisië

 

Benieuwd naar onze reisplannen? Houd onze blog dan goed in de gaten!


Heb jij al reisplannen voor dit jaar?

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 21 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast juf in spé ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl.

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows