Disclaimer & Privacy

Wij van Travellers of the world vinden het belangrijk dat je privacy gewaarborgd wordt wanneer je gebruikt maakt van onze blog. Dit is al sinds de oprichting een punt waar wij de focus opgelegd hebben. Hieronder je vinden welke gegevens wij van je opslaan en wat we er mee doen.

Wie zijn wij? 

Wij zijn Remco en Linda, de eigenaren van Travellers of the world. Sinds 2023 staat Travellers of the world ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ons KVK nummer is: 91123836. Je kunt ons het beste bereiken via ons mail-adres contact@travellersoftheworld.nl

Cookies 

Wij maken gebruiken van Google Analytics en hierdoor worden er een aantal cookies geplaatst zodat wij kunnen inzien welke pagina’s onze bezoekers bekijken. Ook kunnen wij zien hoe lang ze op deze pagina zijn en hoe lang bezoekers op onze website blijven in het algemeen.  Daarnaast kunnen we hierdoor bijhouden hoeveel bezoekers onze website heeft in een maand. Deze informatie wordt allemaal geanonimiseerd zodat dit niet te herleiden is tot een persoon.

Reacties achterlaten 

Wij vinden het natuurlijk leuk als je reageert op onze blogs. Op deze manier kan je vragen stellen en je mening geven over een onderwerp. Om spam tegen te gaan en zodoende de commentsectie op onze website schoon te houden van spam reacties, houden wij je naam, e-mail adres en je ip-adres altijd bij. We geven ook de optie om je eigen website link toe te voegen en als je dit doet wordt deze ook opgeslagen. Deze informatie wordt puur en alleen gebruikt om spam tegen te gaan en zal nooit doorgespeeld worden aan derde partijen.

Affiliatie links

Wij maken op onze website gebruik van affiliatie links. Als jij iets boekt via deze links, ontvangen wij hiervoor een klein bedrag. Dit kost jou echter niets extra’s. Affiliatie links hebben een trackingcode die gelinkt zijn aan Travellers of the world. Wij kunnen hierbij geen persoonsgegevens inzien. 

SSL certificaat 

Travellers of the world heeft een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Recht op inzien en verwijdering van gegevens 

Je hebt als bezoeker van onze website ten alle tijden recht om verzamelde gegevens in te zien of te laten verwijderen. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar contact@travellersoftheworld.nl. Wij zullen je verzoek dan zo snel mogelijk verwerken.

Disclaimer

  • Op alle geschreven teksten en beeldmateriaal zit auteursrecht. Zonder schriftelijke toestemming mag dit materiaal niet gebruikt worden.
  • Wij proberen onze artikelen zoveel mogelijk bij te houden en te updaten. Helaas kan het toch voorkomen dat informatie iets verouderd is. Check daarom altijd de datum van de laatste update van het artikel. 
  • Op Travellers of the world werken wij samen met bedrijven. Dit doen wij echter alleen met bedrijven die passen bij onze doelgroep en waar wij zelf achter staan. Als een artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf, staat dit er altijd bij vermeld. Zo proberen wij zo transparant mogelijk te blijven.