De klaar voor vertrek tag #2

by | Oct 17, 2016 | Tags | 2 comments

Op het moment dat dit artikel online komt ben ik net aangekomen op Eindhoven airport; ik ga namelijk op reis! En daarom vond ik het tijd om weer de klaar voor vertrek tag in te vullen, de tag met vragen over je voorbereidingen, bestemming, bagage en nog veel meer. Ben ik wel echt klaar voor vertrek?

De bestemming & reis  

Waar ga je heen?

Ja, ik heb dus geen idee! Zoals je al een keer kon lezen wilde ik heel graag een keer op reis zonder vooraf te weten waar ik naar toe zou gaan en eindelijk is dat zo ver! Ik heb een reis geboekt via srprs.me en laat me compleet verrassen. Ik weet alleen dat ik om 10:30 op Eindhoven airport moet zijn.

Wat voor soort reis ga je maken? (rondreis, zonvakantie etc. )

Ik ga dus een verrassingsreis maken en beland in een stad, dus eigenlijk is het gewoon een soort stedentrip. Bij srprs.me kun je verschillende categoriën kiezen en ik heb gekozen voor de Broke variant, de goedkoopste waarbij je slaapt in een hostel.

Hoe lang ga je?

Wij gaan van maandag tot en met vrijdag, heerlijk een midweekje dus.

Hoe lang geleden is deze reis / vakantie geboekt?

Wij boekten deze reis een paar weken voordat ik naar Maleisië ging, dus ik denk ongeveer in juni.

Wat is er allemaal vast gelegd?

Ik weet de bestemming niet, maar ik weet wel dat er een retour vlucht en een hostel is vastgelegd. Verder gaan wij gewoon lekker het onbekende ontdekken!

Waar kijk je het meest naar uit?

De onthulling van de bestemming, ik ben zo ontzettend nieuwsgierig. Ik denk dat we naar Polen of Roemenië gaan, maar ik kan er natuurlijk compleet naast zitten.

Waar zie je stiekem tegenop?

Ik ben ergens bang dat de bestemming tegen gaat vallen of dat we geen 3,5 dag kunnen vullen, maar je moet er zelf sowieso het beste van maken.

vertreg tag

Bagage

Hoeveel kilo ruimbagage staat er op dit moment klaar?

Wij reizen dit keer met alleen handbagage, wat ik zelf altijd heel fijn vind, geen bagage inchecken en na je vlucht kun je gelijk weg. En voor een midweekje heb je natuurlijk ook helemaal niet zo veel nodig.

Hoeveel kilo handbagage gaat ermee?

Wij mogen een tas mee met hele kleine afmetingen (40x32x25) en er zit op dit moment 4.5 kilo in mijn tas. Mijn camera en statief zitten daarbij geteld, best netjes dus!

Wat ontbreekt er nooit in je handbagage en zit er nu ook zeker in?

Mijn camera gaat altijd met mij mee en zit ook dit keer weer in mijn handbagage.

Vervoer

Hoe ga je naar de plek van bestemming?

Morgen ochtend stappen wij super vroeg in de trein om naar Eindhoven airport te gaan. Het is voor ons drie uur reizen richting het vliegveld en omdat er werkzaamheden rondom Utrecht zijn wil ik geen risico nemen en gaan we nog vroeger dan al moest. Vervolgens gaan we vliegen, naar het nog onbekende!

Wat is jouw ‘heenreis’ (of ‘terugreis’) outfit?

Een zwarte broek, t-shirt, warm vest en mijn jas. Een vest past niet in mijn tas, dus doe ik aan.

Overnachten

Waar wil / ga je overnachten?

Wij slapen in een hostel, waarschijnlijk op een gedeelde kamer. Verder weten wij helemaal niks, dus ik ben ontzettend benieuwd.

Wat is het belangrijkste aan een overnachting?

Een goed bed en meestal vind ik tijdens een stedentrip een goed ontbijt ook heel fijn, maar die zit er nu niet bij.

vertrek tag

En nu….

Hoe kunnen we je volgen tijdens de reis?

Tijdens de reis zelf ga ik geen blogs schrijven, maar plaatst Remco er een, ik ga namelijk met mijn zusje. Verder zal ik jullie op de hoogte houden via Facebook, Twitter en Instagram.

Ben je klaar voor vertrek?

Uh, ik denk het! Ik ben ontzettend zenuwachtig en nieuwsgierig, heb alle spullen (denk ik) gepakt en heb er vooral ontzettend veel zin in.

Wij zijn dus klaar voor het onbekende en hebben er enorm veel zin in. Vertrek je zelf bijna op reis? Voel je dan vrij om deze tag over te nemen en op je eigen blog te plaatsen. Een vermelding van travellersoftheworld.nl en een reactie zodat ik jouw tag ook kan lezen zou heel leuk zijn! In dit document zijn alle vragen op een rijtje te vinden, zodat je deze gemakkelijk kunt kopiëren en plakken op je eigen blog.

Ben jij ook zo benieuwd waar wij uit zijn gekomen? Lees dan onze Traveldiary!

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 21 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast juf in spé ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl.

Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows