25 foto’s die bewijzen hoe buitenaards mooi Zhangjiajie in China is!

door | Laatste update Apr 5, 2023 | Gepubliceerd Apr 24, 2018 | Azië, China, Fotografie | 20 reacties

Ik vertelde je al eens heel uitgebreid over het mooie Zhangjiajie, ik liet je een paar foto’s zien in een fotoblog over China, maar ik wijde nog nooit een hele post aan de foto’s van dit buitenaards mooie stukje China. Dit adembenemend mooie stukje China is dat zeker wel waard. Ik bleef maar foto’s maken en ik bleef van de ene in de andere verbazing vallen. Zó mooi is het en vandaag laat ik je dat zien in foto’s!

Zhangjiajie in foto’s 

Ik ben dol op fotografie. Vlak voor onze reis naar China hebben Remco en ik een fotografie cursus gevolgd en sindsdien vind ik fotografie nog leuker! Mijn camera is niet meer van de stand manual (m) af geweest en ik doe dus alles zelf. Alle foto’s zijn in RAW geschoten en nabewerkt in lightroom. Wij bewerken foto’s nooit extreem, want het moet wel echt blijven! Ik fotografeer met een Nikon d5300, met een 18-140 mm lens. De meeste foto’s die je hieronder ziet zijn hier mee gemaakt. Remco filmt vooral met zijn Panasonic Gx80, maar maakt zo nu en dan ook wat foto’s. Sommige foto’s hierderonder zijn dan ook met de systeemcamera van Remco gemaakt.  Alle foto’s uit dit artikel maakten wij in het nationale park.

Prachtige uitzichten 

In Zhangjiajie gaat het vooral om de mooiste uitzichten. Dus de foto’s in dit artikel zijn ook voornamelijk van prachtige uitzichtpunten. Maar goed, genoeg gepraat; tijd om ze te delen!

Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China

De Golden whip stream in Zhangjiajie 

Denk je dat je na deze prachtige uitzichten alles wel gezien hebt? Dan heb je het mis, ook de golden whip stream is zeker de moeite waard. Je wandelt dan langs een prachtig beekje, tussen de apen!

Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China
Zhangjiajie China

Dit zijn onze 25 mooiste foto’s van een van de mooiste stukjes natuur die ik ooit heb gezien. Zhangjiajie is prachtig, het is adembenemend mooi en voelt bijna buitenaards. Nergens anders ga je zulke bijzondere natuur tegenkomen. Je moet er zeker heen gaan! Wil je meer lezen over deze geweldige plek? Lees dan ook eens mijn artikel vol met tips voor Zhangjijajie in China. 

Welke foto is jouw favoriet? 

Linda

Linda

Schrijver

Hallo! Ik ben Linda, 22 jaar en dol op reizen en schrijven. Naast leerkracht basisonderwijs ben ik degene die voornamelijk de blogs schrijft voor travellersoftheworld.nl. Reis je met me mee?

Volg ons op

Follows
Follow